Predaj, pozemok pre rodinné domy, Vrakúň, Pod Zahradami 489 362,00 EUR navrhnúť cenu

EXKLUZÍVNY PREDAJ - 60-ÁROVÝ INVESTIČNÝ POZEMOK S DOMOM - VRAKÚŇ

Hľadáte pokojný pozemok s výbornou polohou vhodný na realizáciu Vášho investičného projektu? V tom prípade presne Vám EQUILIBRIO real v spolupráci so Samuelom Jablonkom exkluzívne ponúka 60 árový investičný pozemok v obci Vrakúň v okrese Dunajská Streda.


Pozemok:

Pozemok je rovinatý a slnečný, s celkovou výmerou 5962 m2, a je kompletne oplotený. Z jednej strany je lemovaný verejnou cestnou komunikáciou, z opačnej strany zase ohraničený lesom. Ide o ideálnu kombináciu blízkosti prírody s dobrou dostupnosťou. Priamo na pozemku sú k dispozícii aj všetky inžinierske siete, čiže elektrina, plyn, verejný vodovod a kanalizácia riešená formou žumpy. Ako bonus je na pozemku vyvŕtaná studňa hlboká 18 m.


Investičné možnosti:
Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce a vďaka práci miestnej projektovej kancelárie je k dispozícii konkrétny nákres možného využitia pozemku na výstavbu rodinných domov a príslušnej infraštruktúry, ktoré môžu poskytnúť pohodlné bývanie pre 10 domácností. Nákres bol konzultovaný s miestnou samosprávou, má jej podporu, a je v úplnom súlade s Územným plánom obce. Pre investora alebo developera máme pripravený konkrétny prepočet nákladov na realizáciu celého developerského projektu a výpočet realistického možného výnosu, s ktorým môže investor počítať.


Stavby:

Obrovskou výhodou pre štart nového projektu je zázemie, ktoré pozemok poskytuje: Na zastavanej ploche 182 m2 stojí praktický, čiastočne zrekonštruovaný 2-izbový priestranný samostatne stojaci rodinný dom, ktorý je po začatí projektu možné využiť na ubytovanie, hygienu, či oddychový priestor pre pracovníkov, uskladnenie materiálu, či pracovné porady. Na pozemku je aj ďalší podpivničený záhradný domček s rozlohou 30 m2.


Lokalita:

Nehnuteľnosť sa nachádza len 5 minút jazdy od okresného mesta Dunajská Streda, a vďaka rýchlostnej ceste R7, len 30 minút od Bratislavy. Je však situovaná na mieste s krásnou prírodou v okolí.

Video:
Moderovaná prehliadka: youtu.be/P09goOmbxjc



Cena nehnuteľnosti je 489 362 €. Záujemcom o kúpu, ktorí chcú nehnuteľnosť využiť ako rodinný dom a potrebujú vybaviť hypotekárny úver, vieme poskytnúť nadštandardnú pomoc pri vybavení úveru.


Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.

Pre viac informácií o tejto nehnuteľnosti prosím kontaktujte certifikovaného realitného poradcu Samuela Jablonku.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.


Vyhľadávanie: (pozemok, rodinný dom, dom, RD, záhrada, Vrakúň, Dunajská Streda, EQ real, EQ)

  • Cena 489 362,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 19. 9. 2024
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100506 (P240723SJ)
  • Lokalita Pod Zahradami
  • Výmera pozemku celkom 5962 m2
  • Kanalizačná prípojka nie je
  • Elektrická prípojka nie je
  • Plynová prípojka nie je
  • Vodovodná prípojka na pozemku
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

RNDr. Samuel Jablonka
RNDr. Samuel Jablonka Telefón: +421904917611 E-mail: samuel.jablonka@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 
TOPlist TOPlist